Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne arrangement er passeret.

Skagerak Business Summit – Grænseløse muligheder

23. november 2017 @ 08:00 - 18:00

Opdag nye forretningsmuligheder og find nye samarbejdspartnere

Den igangværende digitale udvikling i Danmark og Norge byder på nye tendenser, nye vilkår og nye forretningsmuligheder. Konferencen iver et indblik i, hvordan virksomheder kan gribe de nye muligheder an. Konferencen har også fokus på muligheden for dig til at finde nye kunder og samarbejdspartnere på tværs af Skagerrak.

Se programmet for dagen her

Udvid dit danske og norske netværk

Netværk har en afgørende betydning for samarbejdet mellem Norge og Danmark, hvorfor det også er prioriteret højt til Skagerrak Business Summit.
Konferencen lægger op til gode muligheder for mingling og or at netværke.

Bliv inspireret af andres erfaringer

Formiddagen byder på oplæg fra Telenor omkring udviklingen af nye forretningsområder i takt med digitaliseringens muligheder. Danske Bank i Norge samt Kristiansands Borgmester og den norske samt den danske ambassadør er også på programmet.
Virksomhederne deler ud af deres erfaringer i forhold til nytænkning og innovation inden for erhvervslivet. Samarbejde og samhandel mellem danske og norske virksomheder er også et vigtigt emne for konferencen.

Konferencens tre fokusområder

Fremtidens bæredygtige byggeri
Fremtidens velfærdsteknologi
Fremtidens infrastruktur
Du vælger ét af de ovenstående temaer og får viden og fakta omkring forretningsmulighederne inden for det valgte område. En række eksperter deler ud af deres erfaringer, og giver indspark til fremtidsperspektiver.

Tilmelding

Konferencen afholdes på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand og afsluttes med middag kl. 18.00. Sidste års middag var en stor succes og mange kom hjem med konkrete kunde- og samarbejdskontakter. Ønsker du mod forventning ikke at deltage i middagen framelder du dig under din tilmelding.

Deltagere fra Danmark er gratis, men afholder egne opholdsomkostninger.
Color Line sponsorer færgefarten til og fra konferencen. Du kan tilvælge færgefarter, når du tilmelder dig.

Book overnatning(er)
Vi har forhandlet en særlig fordelagtigt pris for dig som deltager, hvis du booker overnatning(er) på konferencestedet:
Clarion Hotel Ernst Kristiansand

For booking af hotel kontakt: booking.ernst@choice.no og oplys at du deltager i Skagerrak Business Summit. Prisen er NOK 840,- for et enkeltværelse og NOK 940,- for et dobbeltværelse.

Mulighed for stand
Har du interesse i at gøre din virksomhed og produkt mere synligt, har du mulighed for at have en ministand i pause-perioderne Læs mere her

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

BusinessBroen Norge – Norddanmark, Kristiansand Kommune, Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, IKT-klyngen DIGIN, Innovasjon Norge, NHO Agder, Danmarks Ambassade i Norge samt Norges Ambassade i Danmark

No show fee: 1000kr

Detaljer

Dato:
23. november 2017
Tidspunkt:
08:00 - 18:00
Arrangement Kategorier:
,

Sted

Clarion Hotel Ernst Kristiansand
Rådhusgaten 2
Kristiansand, 4662 Norway
+ Google Map